Inicia el cicle de Música a Santa Cristina ’21

Els concerts cobraran vida els dies 6, 13 i 20 d’agost a partir de les 22:30 a Santa Cristina, un espai excepcional per gaudir de la música a Lloret de Mar

El divendres 6 d’agost iniciarà el cicle de concerts de Música a Santa Cristina, que any rere any, organitza l’Obreria de Santa Cristina a la Plaça del Pi (Santa Cristina), Lloret de Mar. Enguany l’entitat ha programat tres concerts amb Daniel Ligorio, Quimi Portet i El Petit de Cal Eril.

Aquests concerts faran que, enguany, l’estiu del 2021 sigui diferent. Envoltats de mar i muntanya, i al més pur estil mediterrani l’agost cobrarà vida per regalar-nos un bon ambient a la Costa Brava. Daniel LigorioQuimi Portet i El Petit de Cal Eril seran els encarregats de fer gaudir, a través de la seva música, a tots els assistents que vulguin passar nits úniques a Lloret de Mar.

El primer concert arribarà el dia 6 d’agost de la mà de Daniel Ligorio, un pianista de rellevància internacional i professor del Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, serà l’encarregat de donar inici als concerts de Música a Santa Cristina 2021.  

Divendres 13 d’agost serà el torn de Quimi Portet, guitarrista i compositor espanyol. Caracteritzat com a guitarrista pop, Flamenc Rock i Rock, tot i haver tocat múltiples instruments musicals i fins i tot haver posat veu en alguns dels seus grups i discs en solitari. 

Per finalitzar el cicle l’últim concert tindrà lloc divendres 20 d’agost amb El Petit de Cal Eril caracteritzat per un estil musical molt personal entre cançó popular i el folk-rock acústic amb tocs de psicodèlica. En el seu segon disc les lletres es desvien del ruralisme del disc anterior cap a un to més seriós.  Tots els concerts començaran a les 22:30h. El preu de l’entrada pels concerts és de 15€. Les entrades es poden adquirir a taquilla el mateix dia del concert i es respectarà tota la normativa de la Covid. A més, pàrquing gratuït per a tots els assistents.