L’estil pop-folk arriba de la mà del Petit De Cal Eril

Joan Pons, també anomenat El Petit de Cal Eril és un músic provinent de Guissona, Lleida, amb un estic de música molt personal on barreja cançons populars, pop-folk acústic amb tocs de psicodèlica.

Amb el seu últim disc Energia fosca llançat l’any 2019, es troba actualment fent gira per Catalunya i aquest divendres 20 d’agost aterra a Lloret de Mar, per fer-te gaudir de la seva música en directe.

El seu primer debut va ser l’any 2007 amb la maqueta autoproduïda Per què es grillen les patates?, guardonada amb el Premi a la creativitat del Club TR3SC. Però no va ser fins a l’any 2009 que va publicar el seu primer disc oficial,  compartit amb el grup Anímic. L’any següent va publicar el seu segon disc individual, recreant un imaginari sinistre amb al·lusions al cicle vital i la mort.

Entre els seus grans projectes destaca el Teatre de Cal Eril al mas de la seva família a Guissona, un espai multifuncional de format petit per a concerts, espectacles de dansa i teatre, exposicions, conferències, presentacions, projeccions, i també estudi de gravació.